top of page

Ondersteuning vanaf het prille begin

POSTPARTUM COACHING

Het prille begin... Die zogenaamd zalige periode van zwangerschap tot eerste babymaanden.


Dat jullie een intense periode ingaan is zeker. Een nieuwe levensfase wordt ingeluid en die gaat gepaard met heel wat veranderingen in jullie leven. Daardoor wordt deze periode door menig gezin ook wel eens ervaren vanuit een 'broze' wolk' in plaats van een 'roze' wolk. Twijfels en onzekerheden, slapeloze nachten... jullie stresssysteem kan serieus onder druk komen te staan Je hierin goed laten ondersteunen van bij het prille begin draagt aanzienlijk bij tot de mentale gezondheid van jullie als mama en papa. Dat en een veilige ouder-kind hechting is van essentieel belang voor een gezonde ontwikkeling van de baby, met zelfs positieve gevolgen als ze opgroeien tot kleine ikjes. 

Wat een verantwoordelijkheid dragen wij als ouders dus op onze schouders! Niet voor niets komt de twijfel dan wel eens boven. Geloven we niet meer in ons eigen kunnen, raken we de balans kwijt of raken we misschien zelfs onszelf als individu, partner, dochter, vriendin... kwijt. Misschien voel je je ook wel heel eenzaam tijdens deze periode? Weet je niet heel goed bij wie je allemaal terecht kan? 

Aarzel niet langer en praat erover! Samen met jou ga ik op zoek naar meer balans, naar jouw krachten, naar jouw geloof in eigen kunnen, naar jouw netwerk.

Samen met jou maak ik jouw donkerpaarse wolk terug een tikkeltje lichtpaars en wie weet zelfs weer wat meer roze in plaats van broze. 

(begeleiding aan huis ook mogelijk)

Postpartum coaching: Diensten
119993356_1025421894566831_8919212769216716672_n_edited_edited.jpg
bottom of page