Sat on the Rocks

LOOPBAANCOACHING

Ga jij regelmatig met tegenzin naar het werk? Kan jij maar moeilijk de balans vinden tussen je werk en privé? Voel je je vaak gestresseerd in je job? Het je het gevoel gevangen te zitten in je job? Heb je de indruk dat je niet in jouw ideale job zit en je talenten niet kan inzetten? 

Soms loopt je beroepsleven niet zoals jij wenst. Heb je het gevoel ter plaatse te blijven trappen, is je werksfeer niet gezond en heb je gewoon goesting in iets nieuws of wil je je verder ontwikkelen. 

Loopbaancoaching kan jou helpen om je competenties en talenten te ontdekken en opnieuw te waarderen en in te zetten. Je krijgt begeleiding bij belangrijke loopbaanbeslissingen of advies als je een carrièreswitch plant of je job wil opzeggen. 

Daarnaast wordt er zeker gekeken naar jouw behoeften en wensen. Wat heb jij nodig om de touwtjes terug in handen te krijgen over jouw professionele (en ook privé) leven? 

Happy Hiking

KOSTEN?

Maar wat mag dat kosten, loopbaanbegeleiding? Loopbaanbegeleiding is betaalbaar dankzij de loopbaancheques van de VDAB. Met loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor 4 uur coaching en loopbaanbegeleiding in plaats van 550 euro. Een tweede cheque kost je ook 40€ en daarvoor krijg je dan 3 uur individuele coaching: dus 7 uur coaching voor 80€! De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus 510 euro bij. Zo is loopbaanbegeleiding toegankelijk voor iedereen. (Op voorwaarde dat je al 7 jaar aan het werk bent, hetzij als arbeider, bediende, ambtenaar of zelfstandige)